Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Razvan Macici

RĂZVAN MACICI

Pentru un vinificator, nu există tărâm al vinului mai iubit decât cel de care aparține, prin naștere. Razvan Macici, oenolog român cu vastă recunoaștere internațională, se întoarce în România și se implica intr-un proiect ce poartă amprenta deplinei maturități, dar și a dorului de țară. Obținută din cele mai renumite zone viticole din România – Dealu Mare și Drăgășani, Valahorum este o colecție de vinuri-reper, create sau selectate de Răzvan Macici.

ANI DE EXPERIENȚĂ

Răzvan Macici este una dintre personalitățile cele mai recunoscute ale perioadei contemporane în industria de vin din Africa de Sud. Începând cu anul 1999, una dintre cele mai mari piețe de vinuri din lume începe să poarte amprenta unui stil unic, caracterizat de îndrăzneală, curiozitate și pasiune. A fost cel mai tânăr vinificator-șef la Nederburg, la doar 32 de ani, conducându-și crama către cele mai mari distincții internaționale și semnând unele dintre cele mai bune vinuri la nivel mondial. Azi, Răzvan Macici face vin în România, ca oenolog al proiectului Valahorum.

1999 – 2000

Vinificator Șef la Stellenbosch Farmers Winery, Africa de Sud; începutul carierei

2000 – 2015

Vinificator Șef, Nederburg, cramă multiplă câștigătoare a titlului de “Cea mai bună Cramă Sud Africană” la IWSC, London

2010

Semnează vinul oficial al Cupei Mondiale de Fotbal, ediția Africa de Sud

2012

Diners Club Winemaker of the Year, un titlu ce marchează una dintre cele mai mari realizări ale carierei sale

2015 – 2017

Vinificator Șef, Distell, cel mai mare producător de vin din Africa de Sud

2017

Vinificator Ormonde Wine Estate (Domeniul Ormonde), Africa de Sud

a